Όροι και προϋποθέσεις

lines

Εισαγωγή

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις αφορούν την ιστοσελίδα www.techloft.gr και ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς. Η περιήγηση σας στην παρούσα ιστοσελίδα προϋποθέτει και συνεπάγεται τη ρητή συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, τότε οφείλετε να αποφύγετε να κάνετε χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Οι παρακάτω όροι είναι δυνατόν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Είναι ευθύνη του επισκέπτη να διαβάζει τους όρους χρήσης και να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές.

Γενικά

Ο ιστότοπος www.techloft.gr είναι μία προσωπική ιστοσελίδα με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον κλάδο της σχεδίασης ιστοσελίδων και του internet marketing. Παρέχονται επίσης άρθρα με πληροφορίες για την επιχειρηματικότητα μέσω διαδικτύου.

Πνευματική ιδιοκτησία

Απαγορεύεται η αντιγραφή, η τροποποίηση, η διανομή, η μετάδοση, η αποθήκευση, η εκτύπωση και η χρήση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά, των φωτογραφιών, των γραφικών, των λογότυπων και των κειμένων, για προσωπική ή εμπορική χρήση, καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Tech Loft.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο ιστότοπος www.techloft.gr δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες και λοιπά στοιχεία των επισκεπτών της ιστοσελίδας.


Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες επικοινωνήστε στο infotechloft@gmail.com.