ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

lines

Η χρήση των κινητών τηλεφώνων και των tablet αυξάνεται συνεχώς και παράλληλα μεγαλώνει η ανάγκη οι ιστοσελίδες να προσαρμόζονται σε όλες τις φορητές συσκευές. Αν η σελίδα σας δεν είναι responsive, τότε πιθανότατα χάνετε ένα ποσοστό πελατών, οι οποίοι θα στραφούν στους ανταγωνιστές σας.

Μία πρόσφατη έρευνα της Google έδειξε ότι το 80% και παραπάνω, δεν φεύγουν από το σπίτι τους χωρίς το κινητό τους τηλέφωνο και το χρησιμοποιούν παντού, στη δουλειά, στο δρόμο, ακόμα και στα μαγαζιά, όταν πάνε να ψωνίσουν. Η πλοήγηση στο ίντερνετ μέσω κινητού, έχει αυξηθεί τόσο πολύ, που απλά δεν μπορείτε να το αγνοήσετε.

mobile web design illustration

Τι είναι το responsive design;

Το responsive design είναι ένας τρόπος σχεδίασης και κατασκευής μίας ιστοσελίδας, ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές, από έναν υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, μέχρι τα tablet και τα smartphone κινητά. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται μία σελίδα για όλες τις συσκευές.

Είτε επιθυμείτε την σχεδίαση μίας νέας ιστοσελίδας, είτε επιθυμείτε να αναβαθμίσετε την ήδη υπάρχουσα, μπορώ να σας βοηθήσω. Με μία χρηστική και λειτουργική responsive σελίδα, προσφέροντας στους επισκέπτες σας την καλύτερη εμπειρία, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να βρουν κάπου αλλού αυτό που ψάχνουν.


Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα σας και την επιχείρηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SEO και τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μου με email στο infotechloft@gmail.com, τηλεφωνικά στο 6931844944 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.

Ενημερωθείτε και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες:
- Σχεδίαση ιστοσελίδων
- Social media marketing
- Search Engine Optimization (SEO)